W-site maakt verschillende blogs over online marketing voor u. Bent u een blogwebsite, webshop of een website aan het opstarten? W-site geeft in hun blogs tips over hoe een goed werkende website kan maken die ook goed scoort in google. Lees hieronder al een aantal tips hoe u website hoger in google kan komen.

Klik hier om de blog's te lezen!

Lees nu de online blog's van W-site

Hoe je hoger in google kan komen?

Google veranderd heel vaak de manier waarop ze websites positioneren in de zoekresultaten. W- site heeft wel een aantal tips waarmee u met uw website hoger in google kan komen. Om hoger in google te komen heb je goede SEO-teksten nodig. In deze teksten is het van belang om een zoekwoord te kiezen en die in je tekst te verwerken. Lees in deze blog over hoe je goede SEO-teksten schrijft en daarmee hoger in google komt. Verder lees je in deze blog nog andere tips om hoger in google te komen.

Linkbuilding tips van W-site

Wilt u weten wat is linkbuilding nu eigenlijk? W-site vertelt u graag wat de definitie van linkbuilding is. Linkbuilding kan ervoor zorgen dat jij jouw website hoger in google kan krijgenAls een website een link plaatst naar jouw website noem je dit een backlink. De verwijzingen naar jouw website kunnen als een stem gezien worden.

hoger in google kan komen

Een website met veel stemmen wordt door google sneller gezien als een betere website. Bij linkbuilding vraag je vaak linkjes aan op startpagina’s en de dochters daarvan. Wilt u meer weten over wat linkbuilding is of hoe je dit kan doen? Lees dan meer in deze blog.

Landingspagina

Een landingspagina is een pagina op uw website. De bezoekers landen vaak op je landingspagina via een online campagne die de bezoeker naar de landingspagina stuurt. Ook komen de bezoekers op uw landingspagina door te klikken op een banner, tekstlink of een zoekresultaat. Een landingspagina wordt meestal gebruikt om een aanbieding of een product te promoten. Het doel van een landingspagina is vaak een formulier invullen of iets bestellen maar het kan ook gebruikt worden om alleen informatie te geven. Lees op deze blog meer over een landingspagina en hoe je een goede landingspagina kan maken.